Ξέρουμε πού θα βρεις το παλτό που φόρεσε η Meghan Markle

Σε μία πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της, η Meghan επιβεβαίωσε τα παραπάνω, κάνοντας μία απλή αλλά εξαιρετικά στιλάτη εμφάνιση, με το πανωφόρι της να είναι μέσα στα μεγαλύτερα trends της σεζόν και να κλέβει τις εντυπώσεις. Φόρεσε ένα camel παλτό Artizia, το οποίο κοστίζει 350$ (δηλαδή κάτι περισσότερο από 300€).

Έχουμε μιλήσει πολύ νωρίς, αυτή τη σεζόν γα το και την παρουσία του στα φετινά street trends. Η εμφάνιση της Meghan Markle είναι μία ακόμα επιβεβαίωση ότι το κλασικό παλτό έχει επιστρέψει. Σίγουρα θα γίνει ένα passepartout κι αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου για φέτος, ενώ δε θα πάει χαμένο τα επόμενα χρόνια.

H καμηλό απόχρωση που φορά η Meghan Markle έχει εξαντληθεί. Αυτό είναι το πιο κοντινό χρώμα που μπορείς να βρεις από την συλλογή του brand. Ωστόσο, πιστεύω πως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο κι αυτό που επέλεξε η Meghan.

Το καλύτερο είναι ότι ένα camel παλτό σου δίνει την ευκολία να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς, να το φοράς το πρωί αλλά και το βράδυ, στο γραφείο ή και στη βραδινή σου έξοδο και μπορείς να το βρεις σε πολλές εκδοχές στην αγορά, για κάθε στιλ και budget.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: