Ξέρουμε ήδη ποια είναι τα κυρίαρχα trends στα εσώρουχα για το 2021

Ξέρουμε ήδη ποια είναι τα κυρίαρχα trends στα εσώρουχα για το 2021

Βρήκαμε όλες τις hot τάσεις που πρέπει να εντάξεις στη ντουλάπα σου.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να νιώθουμε όμορφες και θελκτικές ανά πάσα στιγμή. Τα εσώρουχα είναι ένας από τους καλύτερους και φυσικά stylish τρόπους για να το επιτύχουμε αυτό. Ανεξάρτητα αν τα φοράς για εσένα ή το σύντροφό σου οφείλουν να σου χαρίζουν άνεση και σeξι διάθεση. Η καθεμία από εμάς έχει το δικό της μοναδικό γούστο και τα lingerie αποτελούν ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση. Ωστόσο εν έτη 2021 τα εσώρουχα διατίθονται σε άπειρες εκδοχές που καλύπτουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Το μαύρο και το κόκκινο χρώμα θεωρούνται οι κυρίαρχες και πιο συνηθισμένες χρωματικές επιλογές του ωραίου φύλου όταν επιλέγει εσώρουχα. Ωστόσο πολλά prints έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια όπως το animal print που έχει αγαπηθεί πολύ. Ιδιαίτερα σουτιέν, δαντελένια κορμάκια που αποπνέουν class και απογειώνουν τη γυναικεία θηλυκότητα ή άλλα πιο τολμηρά σχέδια μας καλούν φέτος να τα ανακαλύψουμε. Εμείς θέλουμε να είσαι πάντα ενημερωμένη και η ωραιότερη εκδοχή του εαυτού σου γι” αυτό αποφασίσαμε να βρούμε ποια trends θα κάνουν θραύση από το νέο έτος στα lingerie.

 Η Jennifer Lopez έχει περάσει (και) το loungewear σε άλλο επίπεδο 

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα μεγάλα trends στα εσώρουχα για τη νέα χρονιά καθώς και items που αξίζει να προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: