Ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις το νέο Citroen C5 Aircross SUV

Έξι μήνες μετά από το επίσημο λανσάρισμα  του μοντέλου, το νέο Citroën C5 Aircross SUV έχει ήδη πάνω από 50.000 πωλήσεις!

Για τη γαλλική φίρμα οι πωλήσεις αυτές θεωρούνται  ρεκόρ  καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να είναι το τρίτο  πιο εμπορικό μοντέλο της γκάμας επιβατικών αυτοκινήτων της Citroën.

Τα SUV αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 25% των πωλήσεων της Citroën παγκοσμίως ύστερα από το πέρας του 1ου εξαμήνου του έτους (C3 Aircross SUV + C5 Aircross SUV). Στην Ευρώπη, το νέο Citroën C5 Aircross SUV διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην δυναμική εμπορική πορεία της Citroën, η οποία κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα στις Top 12 μάρκες αυτοκινήτων κατά το 1ο εξάμηνο του έτους.

Από την έναρξη διάθεσής του τον Ιανουάριο, το νέο Citroën C5 Aircross SUV έχει ήδη ξεπεράσει τις 50.000 πωλήσεις! Σ αυτό βοήθησε ο  ενεργητικός  και δυναμικός  χαρακτήρας του. Αυτός ο όγκος πωλήσεων το καθιστά τρίτο τη τάξη σε πωλήσεις μοντέλο της μάρκας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους (μετά τα C3 και C3 Aircross SUV). Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, τα SUV της Citroën (C3 Aircross SUV + C5 Aircross SUV) αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ¼ των πωλήσεων της  μάρκας παγκοσμίως.

Αυτή η εμπορική επιτυχία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της Citroën, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα στις 12 κορυφαίες Μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη (30 χώρες) από την αρχή του έτους.

Το νέο Citroën C5 Aircross SUV είναι άνετο εσωτερικά , ξεκούραστο  στο  ταξίδι με εντυπωσιακή σχεδίαση για SUV. Η απόσταση από το έδαφος είναι απόλυτα ικανοποιητική ενώ υπάρχουν  20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Η Citroën βασιζόμενη στις έρευνες που έχουν γίνει σε πελάτες της κατηγορίας C-SUV, δημιούργησε το νέο SUV C5 Aircross δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις στις βασικές ανάγκες των κατόχων αυτής της ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας. Το νέο SUV C5 Aircross έχει τη μοναδική συνταγή επιτυχίας, καθώς απαντά στους λόγους που οι κάτοχοι αυτοκινήτων της κατηγορίας θεωρούν ως αδύνατα σημεία όπως η άνεση, η ευρυχωρία και η προσαρμοστικότητα.

Και μην ξεχνάτε ότι με το πρόγραμμα  Citroën Advanced Comfort, το νέο SUV Citroën C5 Aircross είναι το πιο modular και το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας. Εφοδιασμένο με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions  και τα καθίσματα Advanced Comfort, προσφέρει μια νέα και τυπική Citroën εμπειρία ταξιδιού. Η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, χάρη στα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, είναι ασυναγώνιστη ενώ κορυφαίος στην κατηγορία είναι ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα 580 έως 720 λίτρα με την πλάτη των καθισμάτων σε όρθια θέση! Μοντέρνο και high-tech, το νέο SUV Citroën C5 Aircross είναι εξοπλισμένο με 20 συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της πορείας υποβοήθησης αυτοκινητόδρομου (Highway Driver Assist), ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου δύο, και του ελέγχου πρόσφυσης με υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Grip Control με Hill Assist Descent), για τις εκτός ασφάλτου αναζητήσεις. Διαθέτει επίσης έξι τεχνολογίες συνδεσιμότητας, μεταξύ των οποίων και η ασύρματη φόρτιση κινητού (wireless smartphone charging).

Το μήκος του είναι 4,50 μ., οι τροχοί είναι διαμέτρου 720 mm και η απόσταση από το έδαφος των 230 mm.

Ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις το νέο Citroen C5 Aircross SUV gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: