Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι παραγγελίες του Nissan Note e-POWER στην Ιαπωνία

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει τις 20.000 παραγγελίες,  από τα τέλη Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία, υπερβαίνοντας κατά δύο φορές τον μηνιαίο στόχο πωλήσεων.

To ανανεωμένο Note e-POWER  που είναι οπλισμένο με το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της  Nissan κυκλοφόρησε  στις 23 Δεκεμβρίου και ο  αρχικός στόχος ήταν  8.000 πωλήσεις. Μέχρι σήμερα έχει λάβει 20.044 παραγγελίες .

Το ολοκαίνουργιο Note έχει καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλές  στην Ιαπωνία λόγω της ομαλής επιτάχυνσης, του σταθερού ελέγχου επιβράδυνσης και της εξαιρετικής, αθόρυβης κύλισης. Κατασκευασμένο σε μια προσφάτως αναπτυγμένη πλατφόρμα, διαθέτει το βελτιωμένο σύστημα e-POWER δεύτερης γενιάς της Nissan, με προηγμένο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της  ηλεκτροκίνητης εποχής.

Ως το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Nissan στην μητρική αγορά της, το Note συνεχίζει να παίζει βασικό ρόλο στο παγκόσμιο σχέδιο μετασχηματισμού  Nissan NEXT. Μέχρι το τέλος της χρήσης 2023, η Nissan αναμένει να διαθέσει  περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων EV και e-POWER, σε αγοραστές σε όλο τον κόσμο,  κάθε χρόνο.

Περίπου το 80% των παραγγελιών του Note αφορούν την υψηλότερη σε εξοπλισμό έκδοση. Επιπλέον, καταγράφοντας μια πρωτιά ως compact μοντέλο της Nissan,  περίπου το 40% των αγοραστών επέλεξαν την έκδοση με το ProPILOT και  το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού Navi-link. Περισσότεροι από τους μισούς αγοραστές παρήγγειλαν έκδοση που διαθέτει το σύστημα πλοήγησης NissanConnect, το Intelligent Around View Monitor και το Adaptive LED Headlight, γεγονός που επισημαίνει την υψηλή ζήτηση για τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι παραγγελίες του Nissan Note e-POWER στην Ιαπωνία gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: