Ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή μέσα σε βαρέλια τεκίλας [βίντεο]

Μια μοναδική εμπειρία προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ξενοδοχείο στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού. Διαμονή σε δωμάτια με σχήμα βαρελιού τεκίλας!

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Κάρλος Ερνάντες, δηλώνει πως τα καταλύματά του που βρίσκονται στην πόλη που παράγει την τεκίλα στο δυτικό Μεξικό «είναι μοναδικά στον κόσμο».

Αν και υπάρχουν ξενοδοχεία που έχουν κατασκευαστεί σε σχήμα μεγάλων βαρελιών κρασιού στην Πορτογαλία και την Ολλανδία, αυτό είναι το πρώτο αντίστοιχο ξενοδοχείο για τεκίλα στο Μεξικό.

Τα 34 δωμάτια σε σχήμα μεγάλου βαρελιού τεκίλας βρίσκονται διάσπαρτα σε χωράφια αγαύης, που είναι το φυτό από το οποίο προέρχεται η τεκίλα.

«Αντί για κήπους, υπάρχουν φυτά αγαύης», σχολίασε ο ιδιοκτήτης, που είναι και παραγωγός τεκίλας.

Τα δωμάτια αυτά είναι διακοσμημένα με αντικείμενα που συνδέονται με την τεκίλα, τη διαδικασία απόσταξής της και την ιστορία της, προσθέτει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του πριν από 18 μήνες.

«Ελπίζουμε ότι αν κάποιος κοιμηθεί σε ένα βαρέλι θα βγει από αυτό καλύτερος», σημείωσε ο Ερνάντες, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την τεκίλα.

Οι τουρίστες θα μπορούν επίσης να παρασκευάσουν την δική τους τεκίλα, ακολουθώντας όλη τη διαδικασία από την κοπή του φυτού ως την απόσταξη του ποτού.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: