Ξεκόλλα – Πώς θα ξεχάσεις επιτέλους το αγόρι που θες και δεν σε θέλει

Μερικές φορές, ένα crush μπορεί να αποτύχει γιατί δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον άλλον. Εάν συμβεί αυτό, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προσπαθήσεις να τον ξεπεράσεις. 

Όσο ερωτευμένη και κολλημένη κι αν είσαι, το να μη σε θέλει είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που μπορεί να σε πληγώσει. Ωστόσο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις.

Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις φίλες σου και να προσπαθήσεις να τον βγάλεις από το μυαλό σου.

Και αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις αυτό, υπάρχουν τρόποι αρκεί να το πάρεις απόφαση και να αρχίσεις σιγά σιγά να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου.

#1. Σταμάτα να τον εξιδανικεύεις

Ναι, αγάπησες κάποιον και ένιωθες ότι είναι τέλειος από κάθε άποψη. Ίσως να ήσουν πεπεισμένη ότι οι δυο σας θα καταλήξετε μαζί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Ωστόσο, αν κάτσεις να σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό και πιο ρεαλιστικά, το πιθανότερο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν ταιριάζετε και δεν είναι τόσο υπέροχος όσο νόμιζες.

#2. Κόψε κάθε επαφή μαζί του

Εάν είναι δυνατόν, κόψε κάθε επαφή μαζί του μέχρι να τον ξεπεράσεις ολοκληρωτικά. Σβήσ” τον από τα social media και σταμάτα να παρακολουθείς τη ζωή του. Απόφυγέ τον στο σχολείο και σταμάτα να πηγαίνεις σε μέρη όπου συχνάζει.

#3. Αποδέξου την κατάσταση

Αποδέξου το γεγονός ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που νιώθεις για εκείνον και σταμάτα να σκέφτεσαι ότι ίσως μια μέρα είστε μαζί, γιατί με αυτόν τον τρόπο μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου.

#4. Κάνε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη

Είναι εύκολο να κοιτάζεις έναν κενό τοίχο και να απολαμβάνεις το συναίσθημα της δυστυχίας ή να αναγκάζεις τον εαυτό σου να υποφέρει εξαιτίας της χαμηλής αυτοεκτίμησής σου, αλλά αν θέλεις να τον ξεπεράσεις γρήγορα, ξέφυγε από αυτήν την κατάσταση. Κάνε πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, βγες με τις φίλες σου, δες αστεία βίντεο στο YouTube, δες την αγαπημένη σου κωμωδία ή γράψου στο γυμναστήριο.

#5. Σταμάτα να μιλάς για αυτόν στις φίλες σου 

Εάν θέλεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι κάποιον, μίλησε για αυτόν για μια ή δύο μέρες, μόνο και μόνο για να τα βγάλεις από μέσα σου. Σταμάτα να επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά την ίδια στορία ή να μιλάς συνέχεια για αυτόν. Είναι η ώρα για να τον ξεπεράσεις, και όσο αναφέρεσαι σε αυτόν, τόσο πιο δύσκολο το κάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: