Ξεκινούν από τη Βόρεια Ελλάδα οι επιτάξεις γιατρών – Περίπου 100 θα επιστρατευθούν

Αργά σήμερα το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα κενά στο ΕΣΥ σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία επίταξης των υπηρεσιών των ιδιωτών γιατρών σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει αρχικά από τη Βόρεια Ελλάδα όπου αναμένεται να επιστρατευθούν περίπου 100 ιδιώτες γιατροί. Ο ακριβής αριθμός αναμένεται να οριστικοποιηθεί αργά σήμερα το βράδυ οπότε αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα για τα κενά που υπάρχουν στο ΕΣΥ.

«Ξεκινάει η διαδικασία, θα ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών, έχει γίνει ήδη η προεργασία. Θα είναι αριθμός κοντά στο τριψήφιο (σ.σ. των γιατρών που θα επιστρατευτούν) αν δεν καλυφθούν τα κενά, κυρίως σε ό,τι αφορά τη βόρεια Ελλάδα», τόνισε ο Γ. Οικονόμου, μιλώντας στο MEGA. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα παραμένει επιβαρυμένη, ενώ μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζουν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας και το βασικό όπλο ενάντια στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfqh60yw4qft-sf)

«Υπάρχει μια σταθεροποίηση αλλά αρμοδιότεροι για αυτό είναι οι ειδικοί. Τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν εδώ και μια εβδομάδα έχουν αποδώσει», τόνισε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι και οι εκτεταμένοι έλεγχοι των Αρχών έχουν αποτέλεσμα. «Γίνεται προσπάθεια από το σύνολο της πολιτείας να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό έτσι ώστε να περιορίσουμε όσο μπορούμε τις ανθρώπινες απώλειες. Οι εμβολιασμοί εξελίσσονται με έναν πιο ικανοποιητικό ρυθμό και είναι βάσιμη ελπίδα ότι βρισκόμαστε σε μια σταθεροποίηση».



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: