Ξεκίνησε το 3ο συνέδριο αθλητικής καρδιολογίας sports cardiology 2022

Η έναρξη του τρίτου συνεδρίου αθλητικής καρδιολογίας sports cardiology που διεξάγεται 23 με 25 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του πολεμικού μουσείου Αθηνών έγινε την Παρασκευή στις 9 η ώρα από τον υπουργό υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη.

Στην έναρξη παραυρέθηκαν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β, ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου Ιωάννης, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κ. Μαυρωτάς Γεώργιος, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Σπανος Φανής, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης Κωσταντίνος, ο πρόεδρος του πανελληνίου ιατρικού συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας κ. Κανακάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος της ολυμπιακής ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, καθώς και πλήθος επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης παρευρέθησαν Ολυμπιονίκες καθώς και βετεράνοι ποδοσφαιριστές όπως ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Θωμάς Μαύρος και άλλοι.

Οι εγγραφές του συνεδρίου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και η πλούσια θεματολογία η οποία διαπραγματεύεται στις εργασίες του συνεδρίου από έγκριτους επιστήμονες διεθνούς κύρους εξασφαλίζουν την επιτυχία του συνεδρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο www.sportscardiologycongress.com.

H είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη και η εγγραφή δωρεάν.

Δείτε φωτογραφίες



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: