Ξεκίνησε το 38ο FORD Ντουλάκης Ράλι Φθιώτιδος

Στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι  Χώματος & Κυπέλλου Ράλι Χώματος 41 πληρώματα ανταποκρίθηκαν  και αφού χθες πέρασαν τον Διοικητικό και  Τεχνικό  Έλεγχο σήμερα στις 08.30 ξεκίνησαν τον αγώνα. Η εκκίνηση δόθηκε από τον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Ο αγώνας έχει τέσσερις ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους  92 χιλιομέτρων. Στην πραγματικότητα είναι δύο οι ειδικές διαδρομές «Παύλιανη» και «Δάφνη» οι οποίες επαναλαμβάνονται.

Φυσικά όσοι τρέξουν στο Ράλι  Ακρόπολις τον Σεπτέμβριο θα πάρουν μια καλή αγωνιστική γεύση από τις δύο αγαπημένες ειδικές διαδρομές των οδηγών αλλά και των θεατών. Φυσικά από την αγωνιστική πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Καβαλιώτης οδηγός  Ιορδάνης Σερδερίδης , κάτοχος του WRC Trophy το 2017 με  Skoda Fabia Rally2 Evo.

Για ακόμη μια φορά, δίπλα στην Α.Λ.Α.Λαμίας, βρίσκεται σύσσωμη η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Ο τερματισμός θα γίνει λλιγο μετά το μεσημέρι στην  Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

*** Τον αγώνα δεν ξεκίνησαν τα πληρώματα “IAIN”-Μιχάλης Φράγκου (Mitsubishi Lancer EVO IX), Κωνσταντίνος Σαμαράς (Mitsubishi Lancer EVO IX), Χαράλαμπος Γαζετάς (Mitsubishi Lancer EVO VIII), Παναγιώτης Κωνσταντάκος-Δημήτρης Αμαξόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO VII), Μιχάλης Νομικός-Κωνσταντίνος Τρόβας (Toyota Starlet), αφού δεν εμφανίσθηκαν στον Τεχνικό Έλεγχο.

 

Ξεκίνησε το 38ο FORD Ντουλάκης Ράλι Φθιώτιδος gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: