Ξεκίνησε η δίκη του 14χρονου που δολοφόνησε τον φίλο του

Στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η δίκη για την πολύκροτη και σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας του 14χρονου Τάσου από τον συνομήλικο φίλο του.

Υπενθυμίζεται πως το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στις 11 Ιουνίου του 2016. Συγκεκριμένα, μετά από μια βόλτα με τους φίλους του, ο μικρός Τάσος πήρε το δρόμο της επιστροφής μαζί με τον συνομήλικο φίλο του γύρω στις 11 το βράδυ. Σύμφωνα με την κατάθεση του φίλου του, οι δρόμοι τους μετά από λίγο χώρισαν.

Καθώς ο Τάσος δεν επέστρεφε στο σπίτι, οι ανήσυχοι γονείς άρχισαν να τον ψάχνουν και, όταν δεν κατάφεραν να τον βρουν, αποφάσισαν να δηλώσουν την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Το πρωί της επόμενης ημέρας το άψυχο κορμί του άτυχου παιδιού βρέθηκε σε ένα χωράφι, ενώ στις προσπάθειες εντοπισμού του είχε βοηθήσει και ο δολοφόνος του.

Μετά από λίγες ώρες, ο συνομήλικος φίλος του φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον Τάσο με ένα κουζινομάχαιρο επειδή τσακώθηκαν για το ποια από τις δύο οικογένειες έχει το καλύτερο τρακτέρ.

Η υπόθεση ξεκίνησε την Τετάρτη κεκλεισμένων των θυρών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: