Ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Τα εμπορικά καταστήματα ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή, το εορταστικό ωράριο προσβλέποντας σε αύξηση της αγοραστικής κίνησης.

Την εορταστική περίοδο, ο εμπορικός κόσμος προσδοκά επιπλέον πωλήσεις, καθώς φέτος τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τις τρεις επόμενες Κυριακές στις 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, τις δύο πρώτες Κυριακές, το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας ωράριο προβλέπει λειτουργία από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την τελευταία, που είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι τα μαγαζιά θα είναι κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, που είναι αργία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά αλλά και στις 2 του μήνα.

Δείτε αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων:

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ξεκινά από σήμερα και στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κοσμάς Καλογιάννης σημείωσε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την επόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, την παραμονή Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Πιο αναλυτικά, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές, από τις 10:00 π.μ. το πρωί έως τις 21:00, τα Σάββατα από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 και τις Κυριακές από τις 11:00 έως τις 18:00 μ.μ.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι «τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου όπως ορίζει ο νόμος».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: