Ξεδίψασε τα… επίμαχα πριν μπει στον αγώνα

Δείτε το βίντεο

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν περίεργα γούρια πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο Ιταλός ακραίος μπακ της Μάιντς, Τζιούλιο Ντονάτι, προχώρησε σε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί: Έριξε νερό στα… επίμαχα σημεία…

Η ομάδα του έχασε μέχρι την ανάπαυλα με 1-0 στο χθεσινό, κυριακάτικο ματς στο Ίνγκολσταντ. Τότε, ο προπονητής του, ο Ελβετός Μάρτιν Σμιντ, αποφάσισε να τον περάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιταλός μπακ, την ώρα που άκουγε τις οδηγίες και έπινε το νερό του (ή ισοτονικό, αυτό δεν μπορεί να εξακριβωθεί) αποφάσισε να σβήσει τη δίψα του όχι μόνο στο στόμα του. Και όλα αυτά, με τον Σμιντ να είναι σε απόσταση… αναπνοής.

Για την ιστορία, η παρουσία του… υγρού Ντονάτι έφερε καλύτερη εικόνα της Μάιντς στην επανάληψη, αλλά δεν ήταν αρκετή να αποτρέψει την ήττα στην έδρα της προτελευταίας ομάδας της Μπουντεσλίγκα. Αποτέλεσμα που τη φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 15η θέση, ισόβαθμη με την Άουγκσμπουργκ και κινδυνεύει με υποβιβασμό μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: