«Ξαναχτύπησε» ο… ασυγκράτητος ουρακοτάγκος της Ταϊλάνδης πιάνοντας το στήθος επισκέπτριας

Viral έχουν γίνει τα νέα «κατορθώματα» του «σεσημασμένου» ουρακοτάγκου που, όπως φαίνεται, έχει αποκτήσει το κακό συνήθειο να θωπεύει γυναίκες που έρχονται να τον επισκεφθούν στον ζωολογικό κήπο όπου διαμένει στην Ταϊλάνδη.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail ο ασυγκράτητος ουρακοτάγκος εμφανίζεται να αγκαλιάζει την 27χρονη Έιντζελ Όραντζλορ και μετά να βάζει τα χέρια του στο στήθος της, να την τραβάει επάνω του και να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Στη συνέχεια, χαμογελάει πλατιά ποζάροντας για τις κάμερες των φίλων της «καλής» του.

Το εν λόγω κλιπ τραβήχτηκε στο Safari World στις 15 Αυγούστου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πίθηκος… ξεπερνά τα όρια όταν έχει να κάνει με θηλυκές επισκέπτριες του ζωολογικού κήπου. Ανάλογη τρυφερότητα είχε δείξει ο ίδιος ουρακοτάγκος και για μια άλλη νεαρή που πήγε να τον επισκεφθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι ουρακοτάγκοι είναι από τα πιο έξυπνα πρωτεύοντα και σε γενικές γραμμές δεν είναι επιθετικοί απέναντι στους ανθρώπους. Είναι όμως πολύ δυνατά ζώα με πολύ ισχυρά σαγόνια, γεγονός που καθιστά τις στενές επαφές μαζί τους ιδιαίτερα επικίνδυνες, ιδίως από τουρίστες που συχνά δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν κοντά τους.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: