Ξανά μαζί Αντζελίνα-Πιτ

Ξανά μαζί είναι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πτι. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα η καθοριστική συνάντηση των δύο φέρεται να έγινε πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς όταν για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκαν τετ α τετ ενώπιον των δικηγόρων τους.

“Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή”. Έτσι περιέγραψε τι συνέβη ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.Παρελθόν αποτελούν οι “βαριές κουβέντες” που ακούστηκαν για ποτό, ναρκωτικά και του καβγά του Pitt με τον γιο τους Maddox, που προκάλεσε, μάλιστα, και έρευνα από το FBI.

Στη συνάντησή τους λοιπόν, στο Μπέβερλι Χιλς, με τη βοήθεια του ανθρώπου που ανέλαβε έκτοτε τις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιό τους, κατάλαβαν ότι αγαπάνε ακόμα ο ένας τον άλλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail το διάσημο ζευγάρι εργάζεται συνειδητά για την επανένωσή του μετά από εντατικές θεραπείες.

“Η Angelina ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Maddox. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί” προσθέτει ο Χαλπερίν.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: