Ξανά ερωτευμένη η Αθηνά. Νέος άντρας στο πλευρό της. Έξαλλος ο Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται ότι γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Μάλιστα, η καρδιά της έχει αρχίσει να χτυπάει και πάλι δυνατά από έρωτα!

Η «χρυσή» κληρονόμος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το νέο ερωτά της. Το ειδύλλιο, που βρίσκεται ακόμη στα πρώτα του βήματα, γνωρίζουν ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος της Αθηνάς Ωνάση και κάποιοι πολύ στενοί συνεργάτες της. Σύμφωνα με το Λοιπόν, η Αθηνά εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με έναν Ιταλό εκατομμυριούχο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και αθλητικός τύπος. Αν και του αρέσει πολύ η ιππασία, ασχολείται με το σπορ αυτό καθαρά από χόμπι, όπως και με το τένις. Η έδρα του είναι το Μιλάνο και συμφωνά με τις φήμες που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια του διεθνούς jet set γνωρίστηκε με την Αθηνά Ωνάση πριν από μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά. Μετά από κάποιες πρώτες αναγνωριστικές εξόδους οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχέση και πλέον μοίρα-, ζουν το χρόνο τους μεταξύ Ιταλίας και Βελγίου.
Η Αθηνά κάνει προσπάθειες πλέον να αφήσει μια για πάντα το παρελθόν πίσω της. Στο Βέλγιο έχει προσαρμοστεί απόλυτα, ενώ έχει κάνει και κάποιες νέε» φιλίες. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως μετά το χωρισμό της από τον Αλβάρο ξεκίνησε κι ένα «ξεκαθάρισμα» και στις φιλίες της, το οποίο συνεχίζεται ακόμα. Η νέα σχέση της Αθηνάς δεν άρεσε καθόλου στον Αλβάρο, που την ήθελε μόνη, απελπισμένη και σαφώς πια ευάλωτη, ώστε να υποκύψει στις απαιτήσεις του. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό της ένας νέος άντρας τον έκανε να εκραγεί και να έχει ακόμη πιο παράλογες απαιτήσεις από την πρώην σύζυγο του. Γι” αυτό μάλιστα και θέλησε να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι η Αθηνά αντιμετωπίζει ψυχιατρική διαταραχή.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: