Κρυφή κάμερα έπιασε τον ταχυδρόμο να κάνει Αυτό σε ένα «επικίνδυνο» σκυλί. Την επόμενη ημέρα το Βίντεο είχε γίνει Viral

Αυτή είναι άλλη μια υπενθύμιση ότι ποτέ δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

H Κύζα είναι ένα 9-μηνών θηλυκό Γερμανικό Ποιμενικό. Ο ιδιοκτήτης της, o Michael, λέει ότι η Κύζα δίνει την εντύπωση πως είναι ένας επικίνδυνος κι απρόσιτος σκύλος. Και ενώ η Κύζα σπάνια γαβγίζει, ο Michael πιστεύει ότι παρεξηγείται επειδή προκαλεί εκφοβισμό λόγω του μεγέθους και της ράτσας της.

Πρόσφατα, ο Michael άφησε την Κύζα να τρέξει γύρω από την αυλή του σπιτιού τους στη Νέα Ζηλανδία- και φρόντισε να βάλει την κάμερα του τηλεφώνου του να γράφει όταν είδε τον ταχυδρόμο, τον Steve, να έρχεται με το ποδήλατό του.

Αυτό συμβαίνει γιατί, κάθε μέρα, είτε για να δώσει γράμματα στον Michael είτε όχι, αυτός ο συγκεκριμένος ταχυδρόμος περνάει από εκεί για να δει την Κύζα. Ακόμα και όταν βρέχει, ο Steve πηγαίνει έξω από το σπίτι του Michael, κατεβαίνει από το ποδήλατό του, και δίνει στο σκυλί μια αγκαλιά και πολλά χάδια. Η Κύζα, όπως είστε έτοιμοι να δείτε, απολαμβάνει αυτές τις πολύτιμες στιγμές με τον Steve και αποδεικνύει ότι δεν είναι τόσο τρομακτικό σκυλί όσο οι άνθρωποι στη γειτονιά μπορεί να πιστεύουν.

Το κρυφό βίντεο που τράβηξε ο Michael με τον Steve και την Kyza γίνεται γρήγορα viral, αποκαλύπτοντας μια γλυκιά στιγμή μεταξύ ενός καλόκαρδου ανθρώπου και ενός παρεξηγημένου σκυλιού.

«Δεν είμαι σίγουρος ποιον να επισημάνω στο Facebook, ούτως ώστε να το δει ο ταχυδρόμος αυτό!” ο Michael έγραψε στο Facebook. “Όμως, σ’ ευχαριστώ φίλε, να ξέρεις ότι έχεις μία φίλη η οποία σε περιμένει κάθε μέρα!!”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη χαρά που κάνει η Kyza όταν βλέπει το φίλο της!

Πηγή: diaforetiko

 

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: