Κρήτη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που 8χρονος τα έβαλε με επίδοξους ληστές

Για την επίθεση που δέχτηκε από μεγαλύτερα  παιδιά από αυτόν προσπαθώντας να του πάρουν την κάρτα της μητέρας του μίλησε ο 8χρονος Γιάννης από την Κρήτη.

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο 8χρονος που είναι αθλητής του Μουάι Τάι. Παράλληλα,  έδειξε την κίνηση που έκανε ώστε να αποτρέψει τους επίδοξους ληστές να του αρπάξουν αυτά που κρατούσε στα χέρια του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn2xlhnnir89)

«Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει. Είχε γίνει άσπρος σαν το πανί» είπε η μητέρα του και τόνισε «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».

«Χαιρόμαστε που ο μικρός μας ήρωας μας έβγαλε αληθινούς και με αυτό που ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει εκείνη τη στιγμή κατάφερε και απέδρασε από αυτή την κατάσταση. Αν μας τύχει κάτι και νομίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να γλιτώσουμε μία κατάσταση θα το κάνουμε μόνο όταν είναι η τελευταία μας επιλογή», τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του 8χρονου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: