Κρήτη: Του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι σαν εκτελεστές, λέει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

Δικαιοσύνη ζητά ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε πυροβολισμό από 22χρονο ενώ ήταν με το αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με το neakriti, ο 29χρονος έχει αποσωληνωθεί από την περασμένη Τρίτη και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει στον εγκέφαλό του.

«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:


«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Φανουράκης ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: