Κρήτη: Του έπεσε βαρύς ο χωρισμός και εκδικήθηκε την πρώην του με… μπογιά και πινέλο

Ένας 50χρονος Ηρακλειώτης πήρε πινέλο και κόκκινη μπογιά και έγραψε με μεγάλα γράμματα ύβρεις στον τοίχο του σπιτιού της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», η 45χρονη γυναίκα ξύπνησε και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της, είδε ότι ο πρώην της είχε γράψει το ονοματεπώνυμό της και ακριβώς δίπλα τη «στόλιζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Η γυναίκα προσπάθησε να σβήσει τις ύβρεις και το όνομά της και έπειτα πήγε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση. Εκεί, μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε τους τελευταίους μήνες.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η 45χρονη γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει στον σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο.

Κατά την “Π”, για μεγάλο διάστημα, ο πρώην φίλος της την απειλούσε, ζητώντας της να τα ξαναβρούν. Ακόμη και στον χώρο εργασία της, σε ξενοδοχείο του νομού, της έστηνε καρτέρι. Όταν εκείνη το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο σύζυγό της, ο 50χρονος έγινε ακόμα πιο πιεστικός απέναντι στην 45χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο.

Όταν τη γυναίκα απέκλεισε κάθε πιθανότητα να τα ξαναβρούν, ο 50χρονος πήρε τη μπογιά και το πινέλο και την εκδικήθηκε.

Οδηγήθηκε σε Ψυχιατρική Κλινική

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος μετά τη σε βάρος του μήνυση συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: