Κρήτη..Τυνήσιος διαρρήκτης..είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στα Ηράκλειο.

Κρήτη..Τυνήσιος διαρρήκτης..είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στα Ηράκλειο.

Τον συνέλαβαν μέσα στο αυτοκίνητο που διέρρηξε για δεύτερη φορά!

 Τέλος στη δράση ενός 38χρονου Τυνήσιου έβαλαν οι στο Ηράκλειο, οι οποίοι τον συνέλαβαν τα ξημερώματα της Κυριακής επ” αυτοφώρω.

Όπως αποδείχθηκε..
 σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε διαπράξει 44 κλοπές αυτοκινήτων και είχε αποπειραθεί να «ανοίξει» άλλα 7!

 Η σύλληψή του έγινε μέσα στον αυτοκίνητο που μόλις είχε διαρρήξει, το οποίο ανήκει σε 56χρονο. Εκεί τον βρήκαν και τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.
 Από την αστυνομική έρευνα, που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 38χρονος αλλοδαπός, ενεργώντας σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, κατά το τελευταίο δίμηνο, διέρρηξε 2 ακόμα φορές το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.250 .

Επίσης, τρεις ακόμα φορές (το βράδυ της 05/06.03.2013, την 08.03.2013 και την 10.03.2013), προέβη και πάλι στη διάρρηξη του ίδιου οχήματος χωρίς να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από την αρχή του προηγούμενου μήνα (01.02.2013) έως και χθες (17.03.2013), διέπραξε ακόμη σαράντα δυο (42) κλοπές και τρεις (3) απόπειρες κλοπής, από αυτοκίνητα (Ι.Χ. Επιβατηγά, Δ.Χ. Επιβατηγά και Ι.Χ. Φορτηγά), στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους , κοσμήματα, φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, ραδιοκασετόφωνα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, η συνολική των οποίων ξεπερνά τις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ.

 Στην κατοχή του 38χρονου, κατά τη στιγμή της επ’ αυτοφώρω σύλληψής του, αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• πλήθος από – προϊόντα κλοπής (κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια, σακίδια ταξιδίου, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, συσκευές αναπαραγωγής ήχου),

• πλήθος από διαρρηκτικά εργαλεία (πένσες, κατσαβίδια, μεταλλικά ψαλίδια) και

• το χρηματικό ποσό των (2.156) ευρώ.

 Το προανακριτικό και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κρήτη..Τυνήσιος διαρρήκτης..είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στα Ηράκλειο.

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: