Κρήτη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονης Βρετανίδας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη με την εξαφάνιση της 37χρονης Βρετανίδας,Katherine Nowatt, που έχει να δώσει 10 μέρες σημείο ζωής.

Τελευταία φορά εθεάθη με φόρεμα παραλίας στο Σίσυ Λασιθίου την Πέμπτη 30 Ιουνίου και εκ τότε δεν υπάρχει κανένα νέο της, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί silver alert ενώ πιστεύεται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το silver alert, η 37χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο φόρεμα παραλίας , καπέλο, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου ενώ κρατούσε και μία ανοιχτόχρωμη τσάντα.

Η Catherine έχει ύψος 1,57, είναι αδύνατη και έχει γαλάζια μάτια, ενώ ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να μετέβη στη Σαντορίνη, δίχως να έχει ενημερώσει οικείους της.

H Βρετανίδα έκανε μόνη της διακοπές σε ξενοδοχείο στο Σίσυ από τις 20 Ιουνίου, ενώ στις 30 Ιουνίου δηλώθηκε ότι δεν επέστρεψε στο δωμάτιο όπου είχε αφήσει τα ρούχα της και εξαφανίστηκε με λεφτά και κινητό.

Όπως αποδείχθηκε από τα εισιτήρια, πιθανότατα ταξίδεψε για Σαντορίνη αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Κρήτη, ούτε επικοινώνησε με κανέναν, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το βρετανικό προξενείο και η αστυνομία.

Το κινητό της γυναίκας είναι απενεργοποιημένο και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται οι τελευταίες κινήσεις της από τις κάμερες ασφαλείας. Ενήμερος για τις εξελίξεις είναι ο αδερφός της στην Ουαλία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: