Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 43χρονο στο Ηράκλειο

Τέλος έλαβε το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου που πυροβόλησε εν ψυχρώ 43χρονο στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου Κρήτης την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το neakritiki.gr ο 60χρονος βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, λίγο μετά τις 9 το βράδυ ακούστηκαν πυροβολισμοί που ξεσήκωσαν την περιοχή. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστεί ένας άνδρας 43 ετών, ο οποίος χτυπήθηκε με καραμπίνα απο τον 60χρονο άνδρα. Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνα για την όλη υπόθεση.

Το θύμα, το οποίο φέρει, πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσο ο 43χρονος, αιμόφυρτος μετά τον τραυματισμό του από τον 60χρονο, έφτασε στο καφενείο της περιοχής ζητώντας βοήθεια.  Δύο αυτόπτες μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για κατάθεση, ένας εκ των οποίων φέρεται να έχει δηλώσει πως ο 43χρονος «ζει από τύχη».

Θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν έντονες διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι.

Ο 60χρονος δράστης, ωστόσο μετά την πράξη του, τράπηκε σε φυγή με το όχημά του, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του λίγο μετά τις 23:00 χθες βράδυ. 

Οι άνδρες της Σήμανσης βρίσκονται στο σημείο του αιματηρού περιστατικού συλλέγοντας στοιχεία για την υπόθεση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: