Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, λίγο πριν τις 16.30 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Θερίσου, στη συμβολή των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως.

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση ενός οχήματος τύπου βαν και μίας μηχανής, στην οποία επέβαιναν ένας πατέρας, περίπου 45 ετών, με τον 8χρονο γιο του, ο οποίος πηγαίνει στην τρίτη Δημοτικού. Πατέρας και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Άμεσα, ενημερώθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του εφημερεύοντος νοσοκομείου και εν προκειμένω του ΠΑΓΝΗ, για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών στον ανήλικο, με αναισθησιολόγο να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και οι δύο σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους. Συγκεκριμένα, ο πατέρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ούτε ο πατέρας, ούτε και ο γιος του φαίνεται ότι φορούσαν προστατευτικό κράνος, ενώ φέρεται να επέστρεφαν από το σχολείο του 8χρονου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: