Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο της οικογένειας που πνίγηκε στον Γεροπόταμο

Το τελευταίο αντίο στην οικογένεια που χάθηκε άδικα και ξαφνικά στα νερά του Γεροποτάμου στη Μεσαρά Ηρακλείου λέει σήμερα η Κρήτη.

Ο λόγος για την 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη, τον 29χρονο σύζυγό της Κώστα Γιαννακάκη, την 21χρονη αδερφή της Μαριλένα και την 58χρονη μητέρα της Μαρία.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου οδήγησαν το πρωί στις Αρχάνες στην τελευταία τους κατοικία, την 58χρονη μητέρα Μαρία Χατζηπάνου και την 20χρονη κόρη της, Μαριλένα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες.

«Ζούμε ένα δράμα αυτές τις ημέρες, με τον χαμό αυτής της οικογένειας. Χάθηκε μάνα και δυο κορίτσια και το παλικάρι που ήταν σύζυγος της μίας από τις δύο. Έμεινε πίσω μόνο μια αδελφή, που είναι ράκος. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να επεμβαίνουν οι αρμόδιοι και να αποφεύγονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η δίοδος δεν είχε φύλαξη, έστω μια κορδέλα.
Σκεφτείτε τώρα αυτή την κοπέλα που αποχαιρέτισε τη μάνα της και τη μία αδελφή της και σε λίγο θα πάει να αποχαιρετήσει την άλλη της αδερφή και το γαμπρό της. Εύχομαι να μην ξανάρθουν τέτοιες μέρες», ανέφερε ο εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας, π.Γεώργιος Κασσαβετάκης.

Λίγο αργότερα, στις 4, είπαν το τελευταίο αντίο στο νεαρό ζευγάρι που κηδεύτηκε στη γενέτειρα του άτυχου Κώστα Γιαννακάκη και η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι και είχε αποκτήσει ένα μωράκι, το οποίο τώρα θα μεγαλώσει με τους παππούδες του στο Λασίθι.

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: