Κρήτη: Πατέρας κακοποιούσε επί 15 χρόνια την κόρη του

Σάλο έχει προκαλέσει μια υπόθεση από την Κρήτη που αφορά σε έναν πατέρα ο οποίος κακοποιούσε σeξουαλικά την κόρη του επί 15 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε η ΚΡΗΤΗ TV, ο 55χρονος άνδρας ομολόγησε πως βίαζε συστηματικά την πρωτότοκη κόρη του για 15 ολόκληρα χρόνια και από την ηλικία των 12 ετών.

Πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει το κορίτσι την ανάγκασε να εγκαταλείψει νωρίς το σχολείο και να ζει τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της με βιαστή τον πατέρα της και με την ανοχή, κατά πληροφορίες, της μητέρας της που αρνήθηκε να δεχτεί και να πιστέψει τα όσα το ίδιο της το παιδί της αποκάλυψε.

Η 27χρονη δεν είχε μιλήσει σε κανέναν άλλο μέχρι πριν από λίγους μήνες οπότε και αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ο 55χρονος προσπάθησε αρχικά να αποκρούσει κάθε ισχυρισμό της κόρης του, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες και δήθεν εξηγήσεις που προκαλούν αποτροπιασμό.

Στη συνέχεια, ο ανακριτής Χανίων εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για «βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση» και «τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση» και ο πατέρας συνελήφθη, προσήχθη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, όπου επίσης ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: