Κρήτη: Νάρκωνε τον φίλο του και βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Μια φριχτή ιστορία σημειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά, καθώς ένα 13χρονο κορίτσι βελγικής καταγωγής φέρεται να βιαζόταν επί δύο μήνες από στενό φίλο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά ύστερα από ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε βιάσει 13χρονη, η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Το κορίτσι, το οποίο διαμένει μόνιμα στο Βέλγιο με τη μητέρα της, πήγε στην Κρήτη το καλοκαίρι για να διαμείνει στο σπίτι του πατέρα της. Εκεί, γνώρισε τον 43χρονο, ο οποίος πήγαινε συχνά στο σπίτι τους και την βίαζε επανειλημμένα. Μάλιστα, προκειμένου να μην καταλάβει κάτι ο πατέρας της, φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο. Στη συνέχεια, βίαζε το άτυχο κορίτσι και το απειλούσε να μην πει σε κανέναν τίποτα γιατί θα σκότωνε την ίδια και τον πατέρα της.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του σάτυρου καθώς και τις απειλές του. Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα ακατάλληλο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνα αφότου το κορίτσι μίλησε στη μητέρα της για τον εφιάλτη που βίωσε. κολούθησε η καταγγελία της μητέρας και η σύλληψη του 43χρονου, ο οποίος, μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: