Κρήτη: Καρέ καρέ το τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του 27χρονου (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 27χρονος Μανώλης Βοσκάκης άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην οικογένεια του 27χρονου, τους οικείους και φίλους του αλλά και στο χωριό καταγωγής του, την Αρχοντική Ρεθύμνου. Ο νεαρός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μία στιγμή χάθηκε η ζωή του.

Ο θανάσιμος τραυματισμός

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή στις 3 ξημερώματα, όταν ο 27χρονος ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του και έβγαινε από ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο. Εκείνη την ώρα όμως περνούσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 27χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του. Άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Καρέ καρέ η στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης

Στο μεταξύ συγκλονίζει το βίντεο της σύγκρουσης με πρωταγωνιστή τον άτυχο 27χρονο. Το βίντεο δημοσίευσε το parapolitikakritis.gr και σε αυτό φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή από πίσω και η μηχανή εκσφενδονίστηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Το αυτοκίνητο με τον 22χρονο οδηγό του, φαίνεται να σταμάτησε πιο κάτω από το πεδίο ορατότητας της κάμερας.

60 θύματα στην άσφαλτο της Κρήτης

Η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα συνεχώς μεγαλώνει με τον Μανώλη Βοσκάκη να αποτελεί το 60ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, από την αρχή έτους.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: