Κρήτη: Κακοποίησαν σeξουαλικά 18χρονο γιατί είχε σχέση με 14χρονη συγγενή τους

Σοκ έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης οι καταγγελίες ενός 18χρονου, ο οποίος υποστηρίζει πως υπέστη σeξουαλική κακοποίηση εξαιτίας της σχέσης που είχε με μια ανήλικη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αναφέρει πως δέχθηκε επίθεση από τους συγγενείς της 14χρονης φίλης του, οι οποίοι τον βίασαν με αντικείμενο μέσα σε ένα αυτοκίνητο ενώ παράλληλα κατέγραφαν σε βίντεο τις πράξεις τους.

Η καταγγελία έγινε τον Ιανουάριο του 2012, όταν ο 18χρονος, ο οποίος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάληξη, μετά από παρότρυνση της οικογένειά του περιέγραψε σε αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των συγγενών της 14χρονης φίλης του.

Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια και, σύμφωνα με το βούλευμα, το μαρτύριο του 18χρονου από τη Μεσσάρα διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες. Οι συγγενείς της 14χρονης τον κρατούσαν στο αυτοκίνητο, όπου τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και εν τέλει τον κακοποίησαν σeξουαλικά με αντικείμενο. Επιπλέον, κατηγορούνται ότι βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του.

Στο εδώλιο θα καθίσουν τρία άτομα ως κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες. Οι εν λόγω κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους, ωστόσο αναμένονται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του 18χρονου έγινε καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί στο δικαστήριο.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: