Κρήτη: Ισόβια στον 49χρονο πατροκτόνο

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 49χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 80χρονο πατέρα του, στα Καμίνια, στις 27 Αυγούστου του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν, ο 49χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του άτυχου ηλικιωμένου και άλλων μελών της οικογένειας του. Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ένιωθε μίσος για τον πατέρα του καθώς τον είχε κλείσει στο ψυχιατρείο και πως δεν κατάλαβε ότι τον σκότωσε καθώς είχε πιει πάνω από 60 υπνοστεντόν και αλλά τόσα αλλά ναρκωτικά χάπια άλλης κατηγορίας.

Η τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Αυγούστου όταν ο 49χρονος ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον 80χρονο με δεκάδες μαχαιριές. Ο άτυχος ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματα του και άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ όπου είχε μεταφερθεί.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του, συνελήφθη σε φαρμακείο στα Καμίνια, όπου κατέφυγε μετά τη συμπλοκή. Ο φαρμακοποιός κάλεσε τις αρχές που έσπευσαν να του περάσουν τις χειροπέδες.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: