Κρήτη: “Γουρούνα” παρέσυρε τέσσερις πεζούς στο Ηράκλειο

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Σταλίδα Ηρακλείου, το οποίο, μάλιστα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ανυποψίαστοι τουρίστες περπατούσαν πεζοί σε κεντρικό δρόμο, όταν μία “γουρούνα” τους παρέσυρε.

Το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δημοσιεύει το neakriti.gr δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης.

Γύρω στις 7.40 μ.μ και ενώ οι τουρίστες περπατούσαν ανυποψίαστοι στον δρόμο, εμφανίστηκαν δύο “γουρούνες”, οι οποίες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το ένα εκ των δυο οχημάτων φαίνεται ξεκάθαρα να χάνει τον έλεγχο, πέφτοντας πάνω στους τέσσερις ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση με αυτόπτες μάρτυρες και περαστικούς να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Οι τουρίστες που χτυπήθηκαν μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της Χερσονήσου, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και έσπευσε στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: