Κρήτη: Για δική του χρήση η ηρωίνη ισχυρίζεται ο γιατρός

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο 50χρονος γιατρός που κατηγορείται για προμήθεια ναρκωτικών, ενώ ο διακινητής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα.

Ο 50χρονος γιατρός φέρεται ότι ζήτησε συγνώμη ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου κι ισχυρίστηκε ότι αγόρασε 5 γραμμάρια ναρκωτικών έναντι 150 ευρώ για δική του χρήση. Μάλιστα, όπως είπε, είχε αγοράσει τον περασμένο μήνα ναρκωτικά από τον ίδιο διακινητή, δύο φορές.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος διακινητής, αλβανικής καταγωγής, υποστηρίζει ότι ενεπλάκη στη διακίνηση το τελευταίο διάστημα, λόγω ανάγκης, ενώ διαπιστώθηκε πως στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, σε επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, την ώρα που ο 50χρονος γιατρός, που υπηρετεί σε δημόσια δομή στην Κρήτη, έπαιρνε τη δόση του από τον 33χρονο Αλβανό.

Η αστυνομία βρήκε κατά τη συναλλαγή πέντε γραμμάρια ηρωίνης που ήταν η δόση για τον 50χρονο γιατρό ενώ στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν συνολικά 750 γραμμάρια ηρωίνης.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: