Κρήτη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με 20 συλλήψεις για ναρκωτικά στον Μυλοπόταμο

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, για την σύλληψη όσων εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση καλλιέργειας κάνναβης. Ως αυτή τη στιγμή, φέρονται να έχουν συλληφθεί γύρω στα 20 άτομα.

Μεταξύ των συλληφθέντων λέγεται ότι είναι και γυναίκες, αλλά και ένας άνδρας που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και φέρεται ως αρχηγικό στέλεχος της σπείρας. Την επιχείρηση που εκτελείται στις περιοχές Αξός και Ανώγεια του Δήμου Μυλοποτάμου, συντονίζουν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, που έφτασαν στα ίχνη των εμπλεκόμενων από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών τους.

Λόγω της μεγάλης έκτασης που έπρεπε να καλυφθεί, αλλά και του αριθμού των ατόμων που έπρεπε να προσαχθούν, στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις της ΕΚΑΜ Κρήτης, της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, των ΤΑΕ Ηρακλείου και Ρεθύμνου. Μέχρι στιγμής, δεν διαρρέονται περισσότερες πληροφορίες και αναμένεται επίσημη ενημέρωση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: