Κρήτη: Έκοψε τα δάχτυλά του για να τα χαρίσει στον φίλο του

Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 45χρονος άνδρας έκοψε τα δάχτυλά του για να τα δωρίσει σε φίλο του ο οποίος έχει ακρωτηριαστεί.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο Δημήτρης μπήκε αιμόφυρτος σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Στάθη τον οποίο και γνώριζε, να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο.

Είχε δεμένη την παλάμη του που αιμορραγούσε. Ο ίδιος είπε στον έντρομο ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κόψει τα τέσσερα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

Εμβρόντητος ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα στην περιοχή, παραλαμβάνοντας τον άνδρα που είχε αυτοτραυματιστεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος Δημήτρης χτύπησε το χέρι του με τσεκούρι, προκειμένου να χαρίσει τα δάχτυλά του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τα ακρωτηριάσει.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του.

Την ίδια στιγμή, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν τον αντίχειρα 21χρονου νεαρού, ο οποίος είχε κόψει τα 4 δάκτυλα του σε μηχανή του κιμά στο κατάστημα που εργαζόταν…

Και οι δύο νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.

Κάτοικοι της περιοχής που τον γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ευαισθησίες του με τους ανθρώπους, το περιβάλλον και τη θάλασσα και την ιδιότυπη ζωή που έχει επιλέξει, πάντα χωρίς να βλάπτει κανένα.

Ο άνδρας φέρεται να δήλωσε ότι τα δάχτυλα αυτά τα είχε περισσότερα ανάγκη ο νεαρόςαπό τον ίδιο…

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: