Κρήτη: Ειδικός πραγματογνώμονας για τον θάνατο του 16χρονου από ηλεκτροπληξία

Ειδικός πραγματογνώμονας που θα ορίσει η Αστυνομία θα διερευνήσει τα αίτια του τραγικού θανάτου του 16χρονου από την Κρήτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή στην προσπάθειά του να αλλάξει τη λάμπα ενός φωτιστικού στο σπίτι του.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας θα διερευνήσει για ποιο λόγο υπήρξε διαρροή ρεύματος και αν αυτή θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά πρόσωπα του 16χρονου, το σπίτι όπου διέμενε στη Θέρισο ήταν παλιό και ίσως να μην υπήρχαν συστήματα ασφαλείας στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και στον πίνακα του σπιτιού.

Ο 16χρονος Φίλιππος, μαθητής της Β’ Λυκείου, έπαθε ηλεκτροπληξία τη στιγμή που προσπαθούσε να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του, στο υπνοδωμάτιό του. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής, το σώμα του διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο του τον πατέρα, στο σπίτι του οποίου έμενε το τελευταίο διάστημα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 16χρονος σπούδαζε ηλεκτρολόγος στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: