Κρήτη: Δωρεάν wi-fi για τους επιβάτες του αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ειδικός εξοπλισμός που παρέχει δωρεάν wi-fi στους επιβάτες εγκαταστάθηκε στα λεωφορεία του στόλου του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλειου, σε συνεργασία με τη WIND.

Έτσι, οι κάτοικοι των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης θα μπορούν να συνδεθούν στο Internet με υψηλές ταχύτητες, γεγονός που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα τους.

«Το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Κρήτης έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το επιβατικό κοινό, εγκατέστησε σε συνεργασία με τη WIND δωρεάν WI – FI στα 70 λεωφορεία ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να καλύπτουν τις ανάγκες τους για επικοινωνία όσο βρίσκονται εν κινήσει», δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου Κρήτης, Βουλγαράκης Καλλέργος.

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλη την έκταση των δύο νομών καθώς παρέχεται μέσω κάλυψης δικτύου κινητής τηλεφωνίας με την τεχνολογία 4G+ της WIND.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες των 200 υπεραστικών λεωφορείων τη δυνατότητα να καλύψουν βασικές διαδικτυακές τους ανάγκες όπως email, google maps, social media, web messaging κ.α. ενώ μετακινούνται. Οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν κι εμείς θέλουμε να είμαστε πάντα μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο κος Χαχλιούτης Εμμανουήλ, πρόεδρος των υπεραστικών ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: