Κρήτη: Άρπαξαν κοσμήματα χιλιάδων ευρώ από χρηματοκιβώτιο πολυτελούς ξενοδοχείου

Με λεία αξίας χιλιάδων ευρώ έφυγαν ληστές από ξενοδοχείο του Ηρακλείου στην Κρήτη, καθώς άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε τα πολύτιμα κοσμήματα των πελατών.

Οι αστυνομικές έρευνες διεξάγουν εντατικές έρευνες για τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο λίγο έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης πριν από λίγες ημέρες, όταν οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα οποία ενδεχομένως να να κοστίζουν περισσότερες από 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, τα κοσμήματα βρίσκονταν φυλαγμένα τόσο σε χρηματοκιβώτιο στο εσωτερικό μιας ντουλάπας, αλλά και σε διάφορα συρτάρια που ήταν κλειδωμένα. Ο χώρος στον οποίο φυλάσσονταν βρίσκεται σε κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου και πρόσβαση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ελάχιστα άτομα.

Οι δράστες δεν είχαν παραβιάσει κάποια πόρτα ή παράθυρο για να μπουν στο εσωτερικό του και ο χώρος δεν ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος, με αποτέλεσμα οι έρευνες να στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: