Κρήτη: Aνήλικος κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση

Ένα ζευγάρι Βρετανών παραπέμπεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καθώς ο 14χρονος γιος τους κατήγγειλε ότι τον κακοποιούν σωματικά και λεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές.

Κατά την κατάθεση του παιδιού, μετά από ένα περιστατικό, βγήκε στο μπαλκόνι και έπιασε κουβέντα με άλλους ένοικους του ξενοδοχείου στους οποίους περιέγραψε κάποια πράγματα σε σχέση με την συμπεριφορά των γονιών του. Θορυβημένοι από όσα άκουσαν, εκείνοι πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν αρμοδίως.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το παιδί κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι υιοθετημένο και οι γονείς του τόσο στις διακοπές όσο και στο Λονδίνο το κακομεταχειρίζονται και μάλιστα την ημέρα εκείνη το απείλησαν ότι θα του σπάσουν το κεφάλι με σφυρί.

«Είναι στην φαντασία του», λένε οι γονείς 

Σύμφωνα με τους γονείς του ανήλικου, ο 14χρονος είναι το τρίτο υιοθετημένο παιδί της οικογένειας (τα άλλα δύο είναι πλέον ενήλικα) και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί γι’ αυτό και παρακολουθούν στην χώρα τους πρόγραμμα κοινωνικών λειτουργών όπως προβλέπεται.

Στην διάρκεια των διακοπών, σύμφωνα με τους ίδιους, έσπασε το κινητό του και απαιτούσε να το επισκευάσουν άμεσα, ωστόσο οι ίδιοι του ξεκαθάρισαν ότι η επισκευή θα γίνει με την επιστροφή τους στην Βρετανία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: