Κρήτη: 200 ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Μετά την επιτυχημένη κρουαζιέρα του περασμένου καλοκαιριού, swingers από όλο τον κόσμο έρχονται ξανά στην Κρήτη προκειμένου να επιδοθούν σε όργια σε πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού.

Συγκεκριμένα, 200 ζευγάρια θα βρίσκονται στην Κρήτη από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου και θα πραγματοποιήσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, οι swingers θα μπορούν να επιδίδονται σε όργια όχι μόνο στις υπερπολυτελείς σουίτες, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, στους οποίους θα έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν γυμνοί.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το SDC, ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του SDC, δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και οι χώροι του εκπληκτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Έτσι, πρόκειται να διαμορφωθούν ολόκληρες αίθουσες προκειμένου να μπορούν να γίνουν ομαδικά όργια, ενώ θα πραγματοποιηθούν και θεματικά πάρτι με eccentric dress code.

Οι τιμές ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, ενώ όσοι ταξιδέψουν από το εξωτερικό θα επιβαρυνθούν και με τα αεροπορικά εισιτήρια.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: