«Κρεσέντο» στυλ και bohemian αισθητικής στη νέα συλλογή Nidodileda

Το brand Nidodileda, πιστό στην φιλοσοφία του προς την δημιουργία Wardrobe treasures προτείνει ιδιαίτερα σχέδια, patterns & υφές που συνδυάζονται με αριστοτεχνικό τρόπο και «κοσμούν» την γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας σαν αληθινοί θησαυροί. Σταθερά υφάσματα με έντονες γραμμές, που εμπεριέχουν διαχρονικά στοιχεία 80ς & 90ς looks, layering, βάτες, μανικετόκουμπα καθώς και 70ς λεπτομέρειες στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, συγκεντρώνονται όλα μαζί στα νέα κομμάτια του label.
«Κρεσέντο» στυλ και bohemian αισθητικής στη νέα συλλογή Nidodileda

Η αριστοκρατική γραμμή αυτής της χειμερινής συλλογής ενισχύεται με έντονα χρωματικά στοιχεία, λεπτομέρειες από περίτεχνα υφάσματα, σε φορέματα με παγιέτες και κρόσσια, τούλι κεντημένο με βελούδο, καθώς και κοτλέ, διαφάνειες και δαντέλες που τα βλέπουμε πάνω από lingerie dresses. Απίθανοι συνδυασμοί που μας παρασύρουν σε ένα χρωματιστό, χαρούμενο ταξίδι με εκσυγχρονισμένη ρετρό εσάνς. Η συλλογή «Crescent» καλύπτει κάθε πιθανή ενδυματολογική μας ανάγκη και συνοδεύει κάθε μας διάθεση, από τις πιο σημαντικές στιγμές και εμφανίσεις μας μέχρι την καθημερινότητά μας και τις day-to-day δραστηριότητές μας.
«Κρεσέντο» στυλ και bohemian αισθητικής στη νέα συλλογή Nidodileda

Cotton pullovers, mousseline πουκάμισα, φλοράλ μάλλινες φούστες και βελούδινα παντελόνια ενισχύουν την απλότητά τους με επιδέξιες λεπτομέρειες, μανικετόκουμπα, βάτες που γεμίζουν θηλυκούς όγκους, και μηκη που υποστηριζουν το vintage layering από το πρωί μεχρι το βράδυ. Επίσης, το ανδρόγυνο look που λανσάρει φέτος το brand αναδεικνύεται με ένα velvet studded κοστουμί που μπορεί να συνδυαστεί με όλα σου τα tops και να σε βοηθήσει να κάνεις ένα δυναμικό, fashion statement. H Nidodileda σε προσκαλεί σε ένα «κρεσέντο» μόδας και εκλεπτυσμένης, bohemian φινέτσας… «πιάσε» τον ρυθμό και ακολούθησέ το!
 It’s all about skirts: 10 στυλ φούστας που οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας προτείνουν για τον χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: