«Κρατάς μυστικό;»: Έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha (trailers)

Τον Μάιο ο Alpha ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Κρατάς μυστικό;», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, η οποία θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού. Το κανάλι κυκλοφόρησε τώρα και τα πρώτα teasers.

Το καστ των ηθοποιών, με αλφαβητική σειρά, είναι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.
Τον Ιούνιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Μαρία Καβογιάννη είπε στην παραγωγή πως δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω φόρτου εργασίας, οπότε αποχώρησε πρόωρα από τη σειρά. Οι πληροφορίες που ήθελαν ως πιθανή αντικαταστάτρια της Καβογιάννη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιβεβαιώνονται από τα teasers.
Η υπόθεση
Μυστικά. Πολλά μυστικά… Είναι άραγε καλά κρυμμένα; Μια ιστορία με έpωτες… φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως.
Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο. Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες. Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ” όσο νομίζουν!
Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν… μυστικά!

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: