Κοζάνη: Χειροπέδες σε 56χρονο που καλλιεργούσε 22 χασισόδεντρα στην αγροικία του

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,9 γραμμαρίων

Η έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην αγροικία ενός 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, αποκάλυψε τα ένοχα μυστικά του, καθώς στον εξωτερικό χώρο της καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30 ως 1,90 μέτρου με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,9 γραμμαρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών.

Μίνι χασισοφυτεία σε αγρόκτημα στην Χαλκιδική

Από το Κιλκίς έφτασαν σε μια δασική περιοχή του δήμου Κασσάνδρας στην Χαλκιδική οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας, οι οποίοι έκαναν έφοδο στο αγρόκτημα ενός 28χρονου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 170 εκατοστών. Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43 γραμμαρίων

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη σε οικισμό της Ξάνθης ένας Έλληνας που καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,3 ως 1,8 μέτρου. Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στην αποθήκη του σπιτιού του δράστη, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν τέσσερα κιλά και 570 γραμμάρια αποξηραμένα φύλλα και κλαδιά κάνναβης, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην κατοικία του στην Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας καθώς βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 72,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: