Κουτσόπουλος: Η απάντηση του σε follower που έγραψε άσχημα για την Σπυριδούλα

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef. Η ίδια δέχεται αρκετά συχνά πολλά αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές του ριάλιτι, λόγω της συμπεριφοράς της. Σε ένα από αυτά μάλιστα απάντησε πρόσφατα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος με αφορμή μια φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram, ενοχλήθηκε από ένα υβριστικό σχόλιο follower του για τη Σπυριδούλα.

«Δυστυχώς κρατάτε μέσα αυτό το σίχαμα τη Σπυριδούλα και την προωθείτε αλλά μαγειρικά είναι σκουπίδι, ψυχή και σώμα, ειδικά ψυχικά ίσως το μεγαλύτερο σκουπίδι που υπάρχει στην Ελλάδα και εσείς το κρατάτε μέσα. Είστε αξιοθρήνητοι και όχι δίκαιοι. Αλλάξτε τακτική, διώξτε άμεσα τη Σπυριδούλα», ήταν το σχόλιο στη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπυλου.

Ο κριτής του MasterChef απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θα διαγράψω το σχόλιό σας. Απλά θα σας παρακαλέσω αν θέλετε να κάνετε κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη, να μην χρησιμοποιείτε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Άσχετα σε ποιον απευθύνεστε. Με αυτό το λεξιλόγιο πόσο διαφορετική εντύπωση από αυτό που περιγράφεται δίνεται;».

Πηγή: filathlos.gr, fthis.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: