Κουρουμπλής: Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο

Kατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στη συζήτηση στη Βουλή για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που κατέθεσε η Ν.Δ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έκανε λόγο για μία πρόταση που θα αποτελεί μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την πρόταση, ο κ. Κουρουμπλής καλείται να εξεταστεί από την Επίτροπή για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων και την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο που διετέλεσε υπουργός Υγείας.

«Αν έχει δόση αλήθειας η κατηγορία ότι το έγκλημα που μου καταλογίζετε έγινε το 2015. Εσείς που ήσασταν το 2016, που ήσασταν το 2017, το 2018; Έπρεπε να έρθει μια ανώνυμη καταγγελία για να πάρετε την πρωτοβουλία ώστε να παραπέμψετε τρεις αντιπάλους σας, επειδή παραπέμφθηκαν οι δικοί σας;», διερωτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής.

«Μία ασυνάρτητη μαρτυρία δεν είναι ίδια με τους προστατευόμενους μάρτυρες», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «μανία της Ν.Δ. και του φιλικού της Τύπου» απέναντι του γιατί, όπως είπε, ξέρουν τη δική του σχέση «με την ευρύτερη κοινωνία στον χώρο της κεντροαριστεράς».

«Είμαι υπερήφανος που κατά της υπουργείας μου καταφέραμε να κρατήσουμε τα χρεοκοπημένα νοσοκομεία που μας αφήσατε. Είμαι υπερήφανος που δεν άφησα την πατρίδα χωρίς φάρμακα την περίοδο των Capital Controls», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο , όταν λέω κρυστάλλινο κρυστάλλινο. Σας προκαλώ για οτιδήποτε. Σέβομαι κάθε συνάδελφο αλλά μέχρι ενός σημείου οι καταγγελίες και ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείτε να σπιλώσετε ανθρώπους», επεσήμανε ακόμα, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «μέχρι τώρα δεν έχετε το κουράγιο να πείτε συγγνώμη. Αν δεν πείτε συγγνώμη δυστυχώς είστε συκοφάντες».

 

 

politiki

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: