Κουκάκι: Εκκενώθηκαν οι δύο ανακαταλήψεις – Συλλήψεις αντιεξουσιαστών και τραυματισμοί αστυνομικών

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ η διπλή επιχείρηση της αστυνομίας για τις δύο ανακαταλήψεις του Σαββάτου στο Κουκάκι, στις οδού Ματρόζου και Παναιτωλίου.

Αρχικά η επιχείρηση ξεκίνησε στο κτίριο της Ματρόζου, με τους άνδρες της ΕΚΑΜ να προσπαθούν με τροχό να ανοίξουν την είσοδο από το οίκημα, την ώρα που οι αντιεξουσιαστές τους πετούσαν τσιμεντόλιθους και διάφορα άλλα αντικείμενα από τα μπαλκόνια, προκειμένου να τους εμποδίσουν.

Τελικά η εκκένωση πραγματοποιήθηκε, με τους αστυνομικούς να βγάζουν από το κτίριο και να συλλαμβάνουν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και έναν ανήλικο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Posted by newsbeast on Saturday, 11 January 2020

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.

Νωρίτερα οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν προχωρήσει σε εννέα προσαγωγές αλληλέγγυων των καταλήψεων, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο σημείο το οποίο για λίγη ώρα είχε γίνει πεδίο μάχη.

Οκτώ συλλήψεις στην εκκένωση της Παναιτωλίου

Μετά την ολοκλήρωση της εκκένωσης στη Ματρόζου, οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς την οδό Παναιτωλίου για τη δεύτερη επιχείρηση εκκένωσης.

Εκεί, όλα τελείωσαν πιο γρήγορα, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν οκτώ άτομα, πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, που βρισκόντουσαν εντός του κτιρίου.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: