Κούγιας: Προσβολή η πρόταση για συμβιβασμό στην υπόθεση της 10χρονης (βίντεο)

“Σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει ‘έχω λεφτά’ και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει”

«Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας.

«Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό», είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα».

Όσο για το τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, ο κ. Κούγιας εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει ‘έχω λεφτά’ και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει».

«Μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου», συνέχισε ο κ. Κούγιας.

Να αναφέρουμε ότι αμέσως μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: