Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Παρέλαβα δικογραφία τηλεγράφημα, έχει ελάχιστα στοιχεία»

Τη δικογραφία Λιγνάδη έλαβε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας — «Με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπισή του

Δικογραφία – τηλεγράφημα» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας το φάκελο της υπόθεσης για σeξουαλική κακοποίηση που έχουν σχηματίσει οι εισαγγελικές αρχές αναφορικά με τον εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορούμενο για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Κούγιας ανέφερε:

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για ´μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη. Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος».

Τέλος, ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: