Κοτζιάς: Τα e-mail που κατέθεσε ο Καμμένος μόνο μυστικές υπηρεσίες μπορούν να τα βρουν

Αιχμές περί συνεργασίας του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με μυστικές υπηρεσίες είτε ελληνικές είτε ξένες άφησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ διπλωματών που κατέθεσε προ ημερών ο κ. Καμμένος στη Βουλή, υποστηρίζοντας τότε ότι άφηναν βαριά σκιά για τον ρόλο του κ. Κοτζιά στην υπόθεση ανάθεσης του έργου για τις βίζες.

«Κατατέθηκαν e-mail από κάποιον βουλευτή με επιχείρημα ότι ο Κοτζιάς κατέστρεψε τα e-mail των διπλωματών αλλά εγώ που είμαι μάγκας και έχω φίλους διπλωμάτες τα έσωσα.Παίρνω και εγώ να δω αυτά τα e-mails και βλέπω οτι προέρχονται από έναν server που δεν τον ήξερα και κατευθύνονται σε ένα e-mail μιας ιδιωτικής συζήτησης” είπε αρχικά ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί e-mails βρίσκονται σε αμερικάνικους servers που δεν έχουν σχέση με το υπουργείο εξωτερικών και ότι για να χακαριστουν απαιτείται η συμβολή της ΕΥΠ ή οι μυστικές υπηρεσίες Ρώσσων ή Κινέζων.

“Ρώτησα ειδικούς στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Για να μπεις σε αμερικανικό σέρβερ χρειάζεσαι τον χάκερ της ΕΥΠ ή ξένες μυστικές υπηρεσίες. Άρα ή έχουμε πλαστογράφηση κειμένων ή έχουμε υποκλοπή σε συνεργασία με βάση αυτών που λένε οι ειδικοί» πρόσθεσε.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: