Κώστας Σόμμερ: Βουτιές στην Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις! – Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Η Μύκονος έχει για ακόμη μια χρονιά την τιμητική της και έχει ήδη βουλιάξει από τους επώνυμους Έλληνες που ταξίδεψαν για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα. Ο Κώστας Σόμμερ βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί για να κάνει διακοπές αλλά και για να δει αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας μερικούς μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό του με την καλλονή Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει προχωρήσει στη ζωή του και έχει αφιερωθεί πλήρως στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου αρκετά ανανεωμένο και ευδιάθετο.

Μάλιστα, ο γοητευτικός άντρας δεν ήταν μόνος του… αλλά απόλαυσε τις βουτιές του με δύο πολύ όμορφες και μελαχρινές γυναίκες! Οι τρεις τους συνομίλησαν λίγο μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια ο Κώστας βγήκε για να συνεχίσει την ηλιοθεραπεία του.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tlife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: