Κώστας Καραμανλής (ΝΔ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Για τις τριτοκοσμικές εικόνες στην Τούμπα έχει ευθύνη ο Τσίπρας

Εικόνες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα χαρακτήρισε αυτές που απαθανατίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.

«Υπάρχουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα» είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Καραμανλής κάνοντας λόγο για «ανεξέλεγκτες καταστάσεις με ένα παρακράτος που δεν είχαμε δει από το 1974».
«Εικόνες με παράγοντες που μπαίνουν με όπλα στο γήπεδο δεν συνάδουν με εικόνες χώρας του πρώτου κόσμου» κατέληξε για το θέμα ο κ. Καραμανλής.

Ερωτηθείς για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται για 13η ημέρα στην Αδριανούπολη ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «Κοτζιάς και Τσίπρας είναι εμφανές ότι δεν μπορούν να χειριστούν τα θέματα αυτά» προσθέτοντας ότι αντίθετα «ο Μητσοτάκης δείχνει απίστευτα υπεύθυνη στάση».

«Την Τουρκία την αντιμετωπίζεις με σχέδιο και όχι με τους τσαρλατανισμούς των Καμμένου- Κοτζιά» τόνισε ο κ. Καραμανλής κάνοντας λόγο για «τραγελαφικά γεγονότα στην κυβέρνηση με τις δηλώσεις Φίλη, Τσίπρα, Καμμένου για το θέμα αυτό».

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: