ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ: Ευπειθώς αναφέρω…

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ: Ευπειθώς αναφέρω…
Προς εφημερίδα «»
Κύριε αρχισυντάκτα:
Ευπειθώς αναφέρω…*

*Ένα μικρό σχόλιο για την που μας κάνετε
να ασχοληθείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο μαζί μας
(http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=117301)

Πραγματικά, θα έπρεπε στο άκουσμα της «καθόδου» στην του –κατά δική του δήλωση- πιο μνημονιακού υπουργού στην , να ετοιμάσουμε επιτροπή υποδοχής με μπαλέτα και παιδάκια με άνθη.
Να τον ευχαριστήσουμε που κλείνει σε πρώτη δόση 6 νοσοκομεία σε και Θεσ/νίκη και άλλα 34 εντός ..ολίγου σε όλη την .
Να τον ευχαριστήσουμε που υλοποιεί –με κάποια καθυστέρηση είναι αλήθεια- το που είχε εκπονήσει ο προκάτοχός του συντοπίτης μας και έχων άριστη σχέση μαζί του Α. Λοβέρδος για την αμφισβήτηση χρησιμότητας νοσοκομείων όπως το Καλαβρύτων ή το Καραμανδάνειο (για να μην πάμε μακρυά).
Να τον ευχαριστήσουμε για την ενεργοποίηση ρατσιστικών εγκυκλίων που διαπομπεύουν πόρνες-φορείς του HIV προκειμένου να προστατεύσει την ελληνική οικογένεια από την επαφή τους με οικογενειάρχες (κατά δήλωση του κου Λοβέρδου πάλι).
Να τον ευχαριστήσουμε που αφήνει απλήρωτους γιατρούς μήνες τώρα.
Να τον ευχαριστήσουμε που μέσα στο ‘13 θα διώξει (ομού μετά του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη) 2500 εργαζόμενους από τα νοσοκομεία που βουλιάζουν από την έλλειψη προσωπικού.
Να τον ευχαριστήσουμε που είναι μέλος μια κυβέρνησης που υλοποιεί υγειονομική πολιτική υπό την επίβλεψη του Γερμανικού Κράτους (http://www.ygeionomikoi.gr/menu-epikairotita/menu-epik-ygeia/2916-eisvolh-twn-germanwn-kai-sto-xwro-ths-ygeias).
Να τον ευχαριστήσουμε που είναι υπουργός μιας κυβέρνησης που με την πολιτική των μνημονίων έχει οδηγήσει στον Καιάδα όλους τους αδύναμους σε αυτή την κοινωνία (http://ygeianet.gr/box/cal/37860.pdf). Αλήθεια, μήπως αυτή είναι η συντελούμενη αγριότητα της Κυβέρνησης κι όχι η κατά φαντασία του συντάκτη προτροπή της ΕΙΝΑ;
Να τον ευχαριστήσουμε τέλος, για την πρόθεσή του να μας επισκεφτεί συνοδευόμενος από ΜΑΤ και εισαγγελέα -όπως έκανε στο ΑΤΤΙΚΟΝ- μπας και στηθεί κανένα επεισόδιο που θα καταγράψουν οι –πάντα τυχαία υπάρχουσες- κάμερες για να επιβάλλει το νόμο.
Για όλους αυτούς τους λόγους, για μας και πάρα πολύ κόσμο ο κος είναι ανεπιθύμητος στα νοσοκομεία της Αχαΐας.
Αν η στάση μας ενοχλεί την καλή εφημερίδα, θα έπρεπε να μην προτρέχει να ερμηνεύει πράξεις και προθέσεις. Γιατί άλλες σκοπιμότητες υπονοούν «χροιές» άποψης στη συνέντευξη του Προέδρου μας και σχόλια «γραμμής» στην πρώτη και τελευταία σελίδα.
Το ζήτημα είναι ποια προβλήματα θέλει να «λύσει» ο κος Γεωργιάδης στα ιδρύματα της περιοχής μας κι όχι αν –ως έχει δικαίωμα- ένα συνδικάτο εκφράζει την περί του αντιθέτου γνώμη δημόσια. Είναι ένας τρόπος να υπερασπιζόμαστε τη Δημόσια Υγεία και κατ’ επέκταση την Πατρίδα μας που γονατίζει από τις πράξεις της Κυβέρνησης.
Ή μήπως, για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ δε θα ‘πρεπε;

Πάτρα, 30/7/13
Κώστας Γιαννάκενας, Πρόεδρος ΕΙΝΑ
Τάσος Γιακουμής, Γραμματέας ΕΙΝΑ,

- Posted using BlogPress from my
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ: Ευπειθώς αναφέρω…

Tags: , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: